O nama

Venum je sve što vam je potrebno kako biste oplemenili vaš prostor.

Uređujete novi stan, renovirate postojeći ili jednostavno želite da unesete malo svežine u životni prostor? Tepisi koje mi nudimo u našoj prodavnici su pravo rešenje koje ce Vaš dom učiniti drugačijim i dati mu Vaš licni pečat. Pažljivo izabrani, tepisi ce naglasiti lepotu Vašeg parketa, laminata ili nameštaja.

Moderni tepisi predstavljaju nezaobilazni element u uređenju enterijera i predstavljaju mnogo više od udobne i tople podne obloge.

Prodavnica tepiha u ponudi ima veliki broj kvalitetnih modernih tepiha različitih dimenzija i cena. Oni će zadovoljiti ukuse i najprobirljivijih kupaca.

Ukoliko želite da naručite neki od naših tepiha možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili nas posetiti na adresi Belo Vrelo 2, a naše ljubazno i stručno osoblje će Vam posvetiti posebnu pažnju i pomoći u odabiru savršenog modernog tepiha za Vaš prostor.

Moderni tepisi Beograd

Venum je firma koja se bavi prodajom tepiha već dugi niz godina, sa sedištem na Čukarici, Belo Vrelo 2. U ponudi imamo mnogobrojne tepihe koji ce Vaš prostor oplemeniti i učiniti spečificnim, bilo da je u pitanju poslovni prostor ili prostor u kome živite .

U današnje vreme ubrzanog tempa života je dostava ono što nam svima olakšava svakodnevicu. Baš iz tog razloga mi smo tu za Vas, da Vam izabrani tepih dostavimo na željenu adresu bilo gde u Srbiji, potrebno je samo da nas kontaktirate oko daljeg dogovora i konsultacija sa našim stručnim osobljem. Dostava tepiha se naplaćuje po regularnom cenovniku kurirske službe!

Radno vreme našeg salona tepiha Venum je svakim radnim danom od 10h-20h, subotom od 10h-15h i nedelja je neradni dan.